La Ratafia Corriols té una edició limitada i numerada d’unitats, és singular i irrepetible; es presenta en una ampolla tipus antiga de farmàcia de 500 ml, amb tap suro natural; amb una etiqueta rústica i la tipografia inspirada en la dels xarops antics.
És una ratafia d’autor, atès que s’ha fet seguint fidelment la recepta de la farmacèutica i mestra ratafiaire Anna Selga i Martí, que també ha participat activament en tot el procés, juntament amb l’experimentat licorista Àngel Portet. Una recepta que l’Anna va obtenir d’un estudi d’etnobotànica de les Guilleries, transmesa de generació en generació, i que ara servirà per protegir els habitants d’aquest territori. També hem comptat amb l’assessorament d’altres experts, com els confrares de la Confraria de la Ratafia, la Judith Ramírez… Al mateix temps aquest projecte es complementa amb el llibre Els Colors de la Ratafia, escrit per la mateixa Anna Selga, del qual se’n presentarà la segona edició, conjuntament amb la Ratafia Corriols en un acte de la 36a Festa de la Ratafia.
« El que m’agrada més de fer ratafia és estar en contacte amb la natura»
Anna Selga i Martí