De les plantes dels corriols

La Ratafia Corriols és única; està feta amb 50 herbes remeieres i nous verdes collides a mà i curosament seleccionades dels corriols i els boscos més immediats. Sense additius. Macerat tot i xinxollat en garrafes de vidre amb aiguardent destil·lat en un alambí petit de llenya. Una beguda que és tradició pura i hereva del saber ancestral. Així s’aconsegueix aquest color de vellut pairal; en nas un llit d’herbes d’herbolari, floral, i en boca un massatge dolç d’anís, regalèssia i fonoll. Un homenatge a la ratafia “de casa” i al gust tradicional que tant ens agrada.

Ingredients: alfàbrega, bossa de pastor, camamilla, camamilla de Maó, cua de cavall, dauradella, dent de lleó, esbarzer, escabaiosa, espígol, farigola, fonoll, ginebró, herba de Sant Joan, herba del sucre, herba fetgera, lavanda, lligabosc, llimoner, llor, magnòlia, magraner, malva, marduix, marialluïsa, menta, milgrana, milifulla, nepta, nou verda, olivera, orenga, orella d’ós, plantatge ample i estret, poniol, remenderola, romaní, roser silvestre, sajolida, salsa de pastor, sàlvia, saüc, taronger, tarongina, til·la, tomanyí, valeriana i algunes espècies.

 

A %d bloguers els agrada això: