Ratafia amb valor afegit

La nostra fita és destinar tota la recol·lecta de donacions a contribuir al desenvolupament de projectes i accions per a un nou model energètic, perquè no volem la MAT ni aquí ni enlloc i volem impulsar iniciatives de consum energètic renovable, distribuït i de proximitat entre privats i també a nivell municipal amb l’etiqueta #mociorenovable.

Al mateix temps ens sumem a fer gran la tradició i la Festa de la Ratafia.

La Ratafia Corriols té el valor de la participació. Un equip de persones que hi ha col·laborat altruistament i han ajudat a fer-la possible. També el suport d’empreses i entitats del territori compromeses en aquest projecte social com: l’Impremta Cantalozella, Licors Portet, La Fonda Gràfica, IAEDEN, la Confraria de la Ratafia, la Fundació Emys…

A tots i totes moltes gràcies per fer-ho possible i a tu per sumar-t’hi!

(foto: Salvador Maynou)

On es pot trobar?

Si feu una donació a NO A LA MAT us obsequiarem amb una ampolla de Ratafia Corriols,  a la 37a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners els dies 10 i 11 de novembre de 2018.

La podeu reservar prèviament aquí  i recollir-la el dia 10/11/2018 a la parada de No a la MAT de la Festa de la Ratafia o adquirir-la en algun dels punts col·laboradors (encara no a la venda):

RESERVA PRÈVIAMENT LA TEVA RATAFIA:

https://www.fundacioemys.org/experiencies/ratafiacorriols/

 

 

 

 

 

Anuncis